tec.nicum engineering

Onze engineeringsdiensten

De medewerkers van tec.nicum beschouwen zichzelf niet als “gewone” adviseurs, ze zijn ingenieurs die zich intensief toeleggen op de specifieke projecten van de klanten. Onze ingenieurs hebben niet alleen een globale visie, ze hebben ook oog voor de technische details. Dat is de reden waarom engineering een essentiële problematiek én een centrale pijler van tec.nicum is.

Welke hulp kunnen wij u concreet bieden? Onze experten houden zich bezig met vragen die verband houden met de veiligheidstechniek in het kader van de wijziging en de ombouw van bestaande machines tijdens de plannings- en studiefase van het project, het volledige ombouwproces, van de planning via de ombouw tot en met de inbedrijfstelling.

We beschikken ook over uitgebreide ervaring op het gebied van de validering van de veiligheidsfuncties volgens de norm ISO 13849-2 als noodzakelijke voorwaarde voor het bepalen van de Performance Levels en de PFHD-waarde van veiligheidssystemen. Dankzij de metingen en de technische proeven tonen we aan dat alle veiligheidsfuncties beantwoorden aan de eisen die in de normen vastgelegd zijn en dat zij in de dagelijkse praktijk betrouwbaar functioneren.

Voor al deze engineeringsdiensten putten we uit onze uitgebreide knowhow en houden we rekening met uw eisen. Ons doel is en blijft altijd: de beste oplossing vinden voor u en uw klanten.

Nieuws

Geen nieuws in deze lijst: