Seriële oplossingen

tec.nicum Outsourcing

De specialisten van tec.nicum analyseren de gehele supply chain en zijn daardoor in staat geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Ze bieden ondersteuning bij de productontwikkeling en de optimalisatie van producten door middel van co-design. De klant profiteert van vereenvoudigde processen en lagere kosten.

Op verzoek kunnen orders worden verwerkt volgens het "Engineer to Order" (ETO) principe, waarbij producten of componenten worden ontworpen en geproduceerd volgens de specificaties van de klant. Op deze manier biedt tec.nicum klanten op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op hun individuele ordervereisten. Dit wordt mogelijk gemaakt door efficiënte software en foutloze digitale processen. Indien gewenst levert tec.nicum de gebruiker producten als stekkerklare plug & play systemen.

Op aanvraag kan tec.nicum ook complete veiligheidsoplossingen voor bedrijven ontwikkelen - van het ontwerp van veiligheidssystemen en de praktische implementatie tot 24/7 procesbewaking, monitoring van veiligheidsfuncties en trouble shooting.

 

De Outsourcing Service biedt de mogelijkheid om Schmersal in te schakelen voor het ontwikkelen van verbeteringen in een productieproces of in een industriële lijn of installatie. We maken daarbij gebruik van onze expertise als gespecialiseerd bedrijf in oplossingen voor veiligheids- en automatiseringssystemen.

 

 

Nieuws

Geen nieuws in deze lijst: